Anonim

kredit: @ ceiligirl / Twenty20

Mijenjanje lišća, vrijeme na jakni, povratak u školu, nogometna sezona - nekako nijedan od tih glasnika ne navješćuje dolazak jeseni više od Starbucksovih bundeva. Od 2003. potrošili smo više od milijardu dolara na piće. Uzbudite se, jer ove godine pada u petak, 1. rujna.

Facebook. T 1. RUJNA. Ja sam uzbuđen Popcorn uzbuđen dobiti uzbuđen! pic.twitter.com/FqsfPMQWeO

- Pumpkin Spice Latte (@TheRealPSL) 30. kolovoza 2017

To nije najranije što je ikada izašlo (ta čast ide do 2014. godine, kada je PSL stigao 25. kolovoza), ali je definitivno jedan od načina da se zauvijek pojavi vikend rada, neslužbeni kraj ljeta. Naravno, solarni kalendar ne prelazi na pad do 22. rujna, ali ako žudite za debelim džemperima, Noć vještica i čizmama preko čarape, pripazite na sat odbrojavanja. Je li to sezona bundeve?

Starbucks je možda otvorio bravu posebnoj vrsti ludila okusa - s porastom PSL-a, vidjeli smo aromu "začina bundeve" u svemu, od piva do keksa do proizvoda za kosu. No, Amerikanci ne smetaju, kao ni ostatak svijeta. Neki Britanci već dijele svoje prve kupove dan prije SAD-a.

Jedan od prvih PSL-ova ove godine je u mom posjedu. #PSL #coffee #starbucks pic.twitter.com/ycj8BLAmwM

- Ben Bayliss (@Ben_Bayliss) 31. kolovoza 2017

Na kraju dana, Pumpkin Spice Lattes su naravno još uvijek kava. Osobito s povratkom u školu za mnoge, budite sigurni da pratite koliko pijete i da li to zapravo utječe na vašu izvedbu. To je govorilo … nije sramota u ljubavi prema PSL-u. To je prilično uzbudljivo postignuće kemije i znanosti o hrani. Plus, ako se osjećate dobro? Pet dolara je mala cijena koja se plaća za povremenu sreću.

Preporučeni Izbor urednika