Sadržaj:

Anonim

Krajnja dilema: želite izgledati lijepo, ali ne želite preuzeti teret još suhog čišćenja. Postoji mnogo načina da se proširi broj trošenja između čišćenja, tako da se ne vuče uvijek 10 kilograma smrdljive svile na suho čišćenje.

1. Odgurnite odjeću s malo votke

Vodka ubija bakteriju koja uzrokuje neugodne mirise. Zvuči ludo, ali dobro funkcionira. Ovo je dugogodišnji omiljeni trik kostimografa i zaljubljenika u zaštitu okoliša. Uzmite jednu od onih jeftinih bočica za prskanje s otoka za putovanje u lokalnoj drogeriji i napunite je jeftinom votkom (ili sivom guskom, ne znam vaš život), lagano prskajte odjeću s votkom i ostavite je da se osuši. Votka se suši bez mirisa i njome se piša-eew.

2. Objesite odjeću na otvorenom

Da, vaš dom izgleda urednije ako objesite bluzu i stavite je u ormar odmah nakon što ga nosite, ali ako im date vremena da izvuku zrak, oni će ostati dulje. Ne vjerujete mi? Fran Liebowitz objesila je svoje jakne na štapiću tuša kad se iz tog razloga vrati kući. U vašem ormaru, odjeća ne dobiva odgovarajuću ventilaciju, pa stvarno smrdi. Osim toga, moljce privlače znoj i čestice kože, što je još jedan razlog da im se dobro protrese i objesiti prije nego ih vrate u ormar.

3. Pustite ih u paru

Glačanje je noćna mora i tko ima vremena za to? Kunem se da sam se pokušao ukrcati (dosjetka) s glačanjem barem pet puta. Kupio sam vrhunske škrobove, gledao beskrajne videozapise za glačanje na usluzi YouTube - stvar je - sve to završi s naboranim košuljama sat vremena kasnije.

Kad se to nije dogodilo, prešla sam na parenje i čak kupila vrhunski parobrod. Gdje je sada? U kutu u kući mojih roditelja. Možete dobiti istu paru samo kupiti visi svoje haljine na tuš štap. Ovaj savjet je stvar koja mijenja vaš život. Možete izbaciti tvrdokorne bore kako biste uzeli četverodnevnu košulju i učinili je da izgleda kao prvi dan. Objesite odjeću na šipku za tuširanje i ostavite tuš vruće dok su vrata zatvorena. Presto.

Preporučeni Izbor urednika