Sadržaj:

Anonim

Najjednostavnijih kreditnih kartica za dobivanje su rijetko najbolji dostupni na tržištu, ali za većinu ljudi, neki kredit je bolje nego ne kredit na sve. Kao što možete zamisliti, lošiji uvjeti koje kartica nudi, to su veće kamatne stope, to su naknade veće, kazne manje ponuđene i što je kreditna linija niža, lakše je dobiti. Za mnoge ljude s loše kreditne probleme ili nedavnog stečaja, ove niske kvalitete kreditne kartice su sve što oni mogu dobiti.

Što je najlakše kreditne kartice za dobivanje?

Značaj

Jedini pravi razlog da se prijave za low-end kreditne kartice je ako imate značajne postojeće probleme s Vašim kreditne rezultat ili imati drugih pitanja kao što su kaznene evidencije. Kartice koje se prodaju osobama s lošim kreditima imaju tendenciju da imaju značajne naknade za prijavu koje se često približavaju trećini ukupne ponuđene kreditne linije. U većini slučajeva kartice nude najviše 250 kreditnih linija i naplaćuju kamatne stope iznad 10 posto na početku ugovornog razdoblja.

Funkcija

Najlakše kreditne kartice za dobivanje su osigurane kreditne kartice. Oni zahtijevaju da korisnik uplati polog zajmodavcu za isti iznos kao i ukupna kreditna linija. U osnovi, ti posuditi protiv vlastitog zajam na vjerovniku. To omogućuje ljudima da ponovno izgrade svoj kredit na relativno siguran način i da dobiju pristup pogodnostima kreditne kartice. Dok je sličan u funkciji naplatne kartice, dužnik ¡affects s ​​ponašanje utječe na njihove kreditne rezultat, tako da može biti vrlo korisno za ljude pokušavate popraviti njihove kreditne.

Značajke

Samo zato što vam je potrebna kreditna kartica i nemate dobar kredit ne znači da morate prihvatiti prekomjerne naknade. Mnogi od tih donjih slojeva kartice naplaćuju značajne mjesečne "osiguranja" naknade koje mogu biti kao skupo kao 20 posto od ukupne kreditne linije uz prijavu naknade i mjesečne uplate. Srećom, još uvijek je dovoljno konkurencije za kupce s niskim kreditnim bodovima da to nije u potpunosti potrebno za dobivanje takve kartice. Obratite posebnu pozornost na sve ugovore prije nego što se prijavite za te kartice.

efekti

Osobe koje nemaju kredit često se mogu kvalificirati za kreditne kartice na razumno dobre uvjete, osobito ako su mlade. Kako ljudi postaju stariji, ali još uvijek nisu izgradili kreditnu povijest, manje je vjerojatno da će dobiti dobre ponude. Kreditna kartica tvrtke obično mogu računati na mlade ljude još uvijek povezan s njihovim roditeljima financijski, tako da je često siguran ulog za tvrtke pružiti bolji kredit za njih nego što bi se mogli kvalificirati za drugačije.

Razmatranja

Ako posjedujete malu tvrtku, možda je lakše dobiti kvalitetniju kreditnu karticu za male tvrtke. Oni obično imaju relativno velike kreditne linije i niske kamatne stope u odnosu na osobne kreditne kartice i često ih je lakše dobiti. Samo počevši društvo s ograničenom odgovornošću je često dovoljno da počnete dobivanje promotivne ponude od malih poduzeća kreditne kartice provideri gotovo bez obzira na vaš osobni kredit rating.

Preporučeni Izbor urednika